BOUZOUK-EZ

ΛΑΙΚΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Λαικοί Ρυθμοί Bouzouk Ez

 ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ

Bouzouk Ez : Πρόκειται για σειρές απο διάφορα ρυθμικά πακέτα. Λαικοί Ρυθμοί επαγγελματικής ποιότητας που περιέχουν Τύμπανα και Κρουστά και καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της Ελληνικής δισκογραφίας.

Οι συγκεκριμένοι ρυθμοί ειναι Audio και οχι Midi, επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατευθείαν χωρίς να χρειάζεται η χρήση κάποιου πρόσθετου προγράμματος (Kontakt, Stigmatized Drummer, Superior Drummer, Ez Drummer, Studio Drummer, SSD etc).

θα θέλαμε να τονίσουμε οτι το Bouzouk Ez είναι χρήσιμο για όλους τους μουσικούς (Κιθαρίστες, Μπασσίστες, Πληκτράδες και παικτες του Μπουζουκιού). Απλά χρησιμοποιήσαμε αυτό το όνομα για να δείξουμε τον λαικό χαρακτήρα των ρυθμών.

 ΕΞΑΣΚΗΣΗ-ΠΡΟΒΑ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Το Bouzouk Ez έχει σχεδιαστεί να καλύψει ολόκληρο το φάσμα απο διαφορετικές μουσικές ανάγκες.

Άλλοι μουσικοί ενδιαφέρονται για Εξάσκηση. Πάνω απ’ολα στην βελτίωση του “χρόνου” και της ευκρίνειας στο παίξιμο. Άλλοι προτιμούν “Ρυθμική” συνοδεία σε διαφορετικά μουσικά στυλ ετσι να μπορούν να κάνουν “κάτι σαν πρόβα” και “τζαμάρισμα“, και άλλοι ασχολούνται κυρίως με μουσική παραγωγή (Studio, Home Studio) και επομένως χρειάζονται κάποια ευέλικτα και εύκολα στην χρήση ρυθμικά εργαλεία ως βοήθεια στην δημιουργική τους διαδικασία.

Λαικοί Ρυθμοί Bouzouk Ez

Έτσι λοιπόν δημιουργήσαμε 3 διαφορετικές κατηγορίες λαμβάνοντας υπ όψιν τις παραπάνω μουσικές ανάγκες.

1 : Bouzouk Ez Training Pack (Πακέτο Εξάσκησης).

2 : Bouzouk Ez Jam Packs (Πακέτα για Πρόβα, Τζαμάρισμα και Εξάσκηση).

3 : Bouzouk Ez Creators Packs (Πακέτα για Μουσικούς παραγωγούς και Μουσικούς γενικότερα που χρησιμοποιούν Στουντιακά προγράμματα όπως : Cubase, Logic, Pro Tools, Reaper, Studio One κτλ. για την δημιουργία Συνθέσεων και Κομματιών).

Σε όποια απο τις παραπάνω κατηγορίες και αν ανήκεις θα βρείς κάποιο πακέτο που θα σε καλύψει απόλυτα.

Λαικοί Ρυθμοί Bouzouk Ez
Συμβατότητα Bouzouk Ez

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΗ

Το Bouzouk Ez αποτελείται απο wav και mp3 αρχεία και επομένως είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα (Windows, Mac Osx, Linux, iOS, Android etc), πράγμα που σημαίνει οτι προφανώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε κάθε συσκευή (Υπολογιστή, Laptop, Tablet, Κινητό τηλέφωνο κτλ.).

Έτσι λοιπόν απλά κατεβάζοντας οποιοδήποτε απο τα πακέτα του  Bouzouk Ez επιλέγεις “αποσυμπίεση/extract” και είσαι έτοιμος.

ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ

Σε αυτήν την πρώτη κυκλοφορία των πακέτων Bouzouk Ez καλύπτουμε τις εξής κατηγορίες Λαικών Ρυθμών :

1) Funk Τσιφτετέλι, 2) Ίσιο Τσιφτετέλι, 3) Ρούμπα, 4) Χασάπικο, 5) Χασαποσέρβικο, 6) 6/8 Εξάρια, 7) Ζειμπέκικο, Παλιό Ζειμπέκικο, Απτάλικο, Καμηλιέρικο.

Κάθε κατηγορία περιλαμβάνει ένα τεράστιο αριθμό απο Ρυθμους, Couple, Fills, Φινάλε, Κρουστά και παραλλαγές των παραπάνω.

Με άλλα λόγια καλύπτουν όλες τις ταχύτητες. Απο την πιο αργή ταχύτητα που μπορεί να παιχτεί κάποιο στυλ μέχρι την πιο γρήγορη. Για παράδειγμα στην Ρούμπα θα βρείς κάθε ρυθμικό στυλ, Couple, Fill, Φινάλε απο 160 bpm μέχρι 205 bpm.

ΗΧΗΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Όλοι οι Λαικοί Ρυθμοί (πακέτα Bouzouk Ez) είναι Mix ready που σημαίνει οτι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε οποιοδήποτε τραγούδι χωρίς να χρειάζεται να κάνεις την παραμικρή επέμβαση.

Ο ήχος ειναι πολύ υψηλού επιπέδου και δικαιώνει τις προσπάθειες μας.

Εδώ μπορεις να ακούσεις κάποια πολύ γνωστά κομμάτια όπου χρησιμοποιήσαμε υλικό απο τα πακέτα Bouzouk-Ez για τα Τύμπανα και τα Κρουστά.

Αξίζει να σημειωθεί οτι σ’αυτα τα κομμάτια δουλέψαμε μόνο στην μίξη τω υπολοίπων οργάνων.Τα Τύμπανα και τα Κρουστά είναι απείραχτα κατευθείαν μέσα απο τα πακέτα.

Buying guide and instant use of Bouzouk Ez

How to use Bouzouk Ez inside Cubase and Logic ProX.

10%

off, especially for you 🎁

Sign up to receive your exclusive discount, and keep up to date on our latest products & offers!

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.